Erkend BPV-bedrijf zijn

blokjes_donker
Bedrijven hebben goed opgeleide vakmensen nodig. Door samenwerking met het SOMA College, bijvoorbeeld als Erkend Leerbedrijf (BPV-bedrijf), ontmoet u nieuwe vakkrachten en helpt u uw huidige medewerkers bij hun ontwikkeling als vakman. Na hun opleiding blijven onze deelnemers vaak werken bij hun leerbedrijf. En daar plukt u de vruchten van.

Heeft u vragen over de BPV? Wilt u stagiaires in dienst nemen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met het SOMA College, telefoonnummer 0341 – 499 100 of per mail: info@soma-college.nl .

 

Praktijkgelden voor BBL

blokjes_donker

Bijzonder aan de opleiding op het SOMA College is dat BBL-deelnemers, ook als ze op school zijn, praktijklessen op machines volgen. Onze deelnemers hebben door de praktijklessen een unieke voorsprong en zijn daarom vaak gewilde werknemers. Om deze lessen mogelijk te maken betaalt het leerbedrijf jaarlijks een bedrag aan praktijkgelden, klik hier voor het overzicht 2017-2018. Als een leerbedrijf de praktijkgelden niet betaalt, betekent het dat de deelnemer geen praktijklessen zal volgen. Het SOMA College kan deze kosten wettelijk niet bij de deelnemer in rekening brengen.

 

Biedt een stageplaats aan!

blokjes_donker
Met een stageplaats haalt u infra-talent in huis en draagt u bij aan het opleiden van vakspecialisten die onmisbaar zijn voor de toekomst van de infrabranche.

Bent u een erkend leerbedrijf of wilt u dat worden en heeft u interesse in het beschikbaar stellen van een stageplaats? Neem dan contact op met het SOMA College. We helpen u graag! Meer informatie over het aanvragen van een erkenning vindt u op de site van SBB. Deze onafhankelijke instantie regelt erkenningen. Wellicht zijn er voor u ook nog mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies.

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo