Campus

blokjes_donker

Het SOMA College is een landelijke mbo-instelling, de deelnemers van onze school komen uit heel Nederland. Daarom is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten. Je deelt een slaapkamer met drie andere deelnemers. Samen met 3 tot 4 andere slaapkamer deel je een gezamenlijke woonkamer. Elke verdieping heeft centrale sanitaire voorzieningen. Voor meisjes zijn er aparte kamers met eigen sanitair.

Spullen op de kamers 
Het afwisselende gebruik van de kamers door BOL- en BBL-deelnemers betekent dat er geen persoonlijke bezittingen op de slaapkamer en woonkamer kunnen blijven op het moment dat de lesperiode er op zit. Deelnemers nemen de spullen dan weer mee naar huis. Standaard
is het volgende op de slaapkamers aanwezig (zowel voor BOL- als BBL-deelnemers dus): 4 bedden en 4 kasten. Een woonkamer bestaat uit een zithoek, eethoek, een pantry met koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een tosti-ijzer. 

Eten
Tegen betaling kan gebruik gemaakt worden van de horecafaciliteit in gebouw 140. Voor een schappelijke prijs kunnen deelnemers daar terecht voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Avondprogramma
Het SOMA College probeert jouw tijd op het SOMA College zo aantrekkelijk mogelijk te maken en heeft daarvoor een aantal faciliteiten. Je hebt in de avonduren op dinsdag en woensdag de keuze uit verschillende interessante cursussen en opleidingen zoals bijvoorbeeld EHBO en Ondernemerschap. Ook is het mogelijk om, tegen betaling, rijlessen voor auto, motor en/of tractor/vrachtwagen te volgen. En er zijn natuurlijk verschillende sportactiviteiten en -voorzieningen. Twee avonden per week is de sportdocent aanwezig en kun je je inschrijven voor
leuke activiteiten, zoals mountainbiken, klimmen, zaalsport en fitness. De fitnessruimte is ook beschikbaar op de overige avonden. Aan een aantal activiteiten zijn kosten verbonden.

Indicatie kosten campus
De bijdragen voor de campus voor het schooljaar 2019-2020 staan per opleiding in het kostenoverzicht vermeld. Let op dat deze bedragen een indicatie zijn, gebaseerd op de kosten van schooljaar 2018-2019. Deze bedragen zijn inclusief 6% BTW.

▸ kosten indicatie voor campus

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo