Campus

blokjes_donker

Het SOMA College is een landelijke mbo-instelling, de deelnemers van onze school komen uit heel Nederland. Daarom is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten. Je deelt een kamer met drie andere deelnemers. Elke verdieping heeft centrale sanitaire voorzieningen. Voor meisjes zijn er aparte kamers met eigen sanitair. De kamers zijn voorzien van het volgende meubilair: 4 bedden, 4 kasten, 3 tafels, 4 stoelen, gezamenlijke koelkast en een magnetron.

Je kunt tegen betaling gebruikmaken van de horecafaciliteit in gebouw 140. Hier kun je tegen een schappelijke prijs terecht voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.

De campus is aan vernieuwing toe. In schooljaar 2017-2018 is daarom een verbouwing/renovatie gestart aan het tweede campusgebouw, in het schooljaar 2018-2019 wordt deze in gebruik genomen. We verwachten rond begin 2019 te kunnen starten met de verbouwing aan het derde campusgebouw.

Avondprogramma
Het SOMA College kent allerlei faciliteiten om jouw tijd op het SOMA College zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast de huiswerkbegeleiding die voor alle deelnemers verplicht is, heb je de keuze uit verschillende interessante cursussen en opleidingen zoals NIL-lascursussen, BHV en VCA. Ook is het mogelijk om rijlessen voor auto, motor en vrachtwagen te volgen.

Indicatie kosten campus
De bijdragen voor de campus voor het schooljaar 2018-2019 staan per opleiding in het kostenoverzicht vermeld. Let op dat deze bedragen een indicatie zijn, gebaseerd op de kosten van schooljaar 2017-2018. Deze bedragen zijn inclusief 6% BTW.

▸ kosten indicatie voor campus

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo