Erkend BPV-bedrijf zijn

blokjes_donker
Met een stageplaats haalt u infra-talent in huis en draagt u bij aan het opleiden van vakspecialisten die onmisbaar zijn voor de toekomst van de infrabranche. Bedrijven hebben goed opgeleide vakmensen nodig. Door samenwerking met het SOMA College, bijvoorbeeld als Erkend Leerbedrijf (BPV-bedrijf), ontmoet u nieuwe vakkrachten en helpt u uw huidige medewerkers bij hun ontwikkeling als vakman. Na hun opleiding blijven onze studenten vaak werken bij hun leerbedrijf. En daar plukt u de vruchten van.

Erkend leerbedrijf worden of erkenning uitbreiden?
Wil u een erkend leerbedrijf worden of wilt u uw huidige erkenning uitbreiden? Bekijk deze procedure om te bekijken welke stappen u hiervoor moeten nemen. Meer informatie over het aanvragen van een erkenning vindt u op de site van SBB. Wellicht zijn er voor u ook nog mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies. 

Heeft u verder nog vragen over de BPV? Neem dan gerust contact met ons op!

Bijdrage leerbedrijf

blokjes_donker
Bijzonder aan de opleiding op het SOMA College is dat BBL-studenten, ook als ze op school zijn, praktijklessen op machines volgen. Onze studenten hebben door de praktijklessen een unieke voorsprong en zijn daarom vaak gewilde werknemers. Het SOMA College heeft bovengemiddelde faciliteiten die de school extra aantrekkelijk maken voor studenten en bedrijven. De goed ingerichte praktijklokalen, de oefenterreinen met de machines, de campus met woonbegeleiding en de locatie op het Bouw & Infrapark leiden tot een kostenniveau dat de reguliere bekostiging voor onderwijs vanuit het ministerie van OCW overschrijdt. Om dit alles mogelijk te maken betaalt het leerbedrijf jaarlijks een bijdrage (ongeacht de leeftijd van de BBL-deelnemer).

Let op! Zonder deze bijdrage kunnen wij uw werknemer alleen een beperkter programma aanbieden zonder praktijktraining.

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo