Opleiding volgen

Infogids

blokjes
Bekijk de wegwijzer online

Bekijk de wegwijzer

Praktische informatie voor als je een opleiding volgt

Algemene informatiegids

blokjes_donker
In de digitale Informatiegids kun je van alles vinden over de opzet van het onderwijs, de begeleiding die we bieden, het verblijven op de campus, tot allerhande praktische informatie over roosters, schoolregels, bereikbaarheid en contactpersonen.

Je resultaten volgen in Magister

blokjes_donker
Magister is het volgsysteem waarin je studentgegevens worden bijgehouden. Je vorderingen en resultaten worden geregistreerd, maar uiteraard zij ook de lesroosters er terug te vinden.

Ouders/verzorgers van minderjarige studenten krijgen automatisch toegang tot Magister. U krijgt hiervoor een brief met inloggegevens. Als een student ouder is dan 18 jaar vervalt die toegang. Als je dat wilt, kun je als student zelf je instellingen in Magister aanpassen om je ouders/verzorgers (weer) toegang te geven tot je gegevens.

Studentenportaal

blokjes_donker
Zodra je met je opleiding op het SOMA College begint, ontvang je inloggegevens voor het schoolnetwerk en het Studentenportaal. Het Studentenportaal is een site waar je alle informatie vindt over je opleiding en het dagelijks reilen en zeilen op het SOMA College. Op dit portaal zijn ook links naar e-learning modules, lesstof en de Informatiegids. Ook kun je vanaf het portaal snel naar Magister en je Webmail.

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo