Dé vakopleiding voor de infra

Studenten

blokjes_donker
Volg jij momenteel een vmbo- of havo-opleiding? Heb jij gevoel voor techniek en passie voor de infra? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan biedt het SOMA College jou dé vakopleiding voor de infra.

Of je nu kiest voor de opleiding tot machinist grond-, water- en wegenbouw (GWW), allround monteur mobiele werktuigen, kaderfunctionaris, landmeter of straatmaker: jouw opleiding bestaat uit praktijklessen op het oefenterrein, practicumlessen in de werkplaatsen en beroepspraktijkvorming bij infrawerkgevers. Daarnaast bevat je opleiding een theoriegedeelte, met onder andere taal en rekenen.

Omdat het SOMA College een school is voor en door de bedrijfstak is samenwerking van cruciaal belang. Onze school zoekt op vele manieren de verbinding met de bedrijven, zodat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit bij de ontwikkelingen van de bedrijfstak.

Als je van ver komt, is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten. Vaak een prima plek voor het opbouwen van vriendschappen en sociale contacten.

Campus

blokjes_donker
Het SOMA College is gevestigd op het Bouw & infra Park in Harderwijk. Een prachtig complex om de fijne kneepjes van het infravak te leren. Je vindt er onze leslokalen, werkplaatsen en een uitgestrekt oefenterrein. En tot slot: onze campus waar je doordeweeks kunt overnachten.

Op de campus deel je een kamer met andere studenten… Lees verder

Infogids

blokjes
Laat je informeren met praktische informatie en bekijk onze infogids.

Meer informatie

Open dag


Tweemaal per jaar vindt er een open dag plaats voor geïnteresseerden. Kom langs en laat je informeren.

Meer informatie

Onze campus


Wil je meer informatie over de Campus van het SOMA College, of ben je geïnteresseerd?

Bekijk de campus

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo