Het bezoeken van onze open dag is de beste manier om kennis te maken met het SOMA College, de faciliteiten en het onderwijs. De open dag is op zaterdag 19 januari 2019 tussen 9.00 en 15.00 uur!

Tijdens de open dag vind er elk uur een opleidingspresentaties plaats. Ook vind je uitgebreide informatie over het vinden van BPV plekken, kan je uitgebreid de terreinen of practicumlokalen bekijken waar huidige studenten aan het werk zijn en kan je ze vragen stellen. Ook één van de campusgebouwen is open en geven elk uur presentaties over het intern wonen doordeweeks bij het SOMA College. Begin de dag in gebouw 20, ontvang daar je programmaflyer en zoek dan zelf je weg.

Voor de open dag hoef je je niet van te voren aan te melden, je bent tussen 09.00 en 15.00 uur van harte welkom om kennis te maken.  Om 14.00 uur starten de laatste presentaties.

Aanmelden kan ook direct, zorg daarvoor dat je je paspoort bij je hebt want je hebt je BSN nummer wel nodig. We zien je graag zaterdag 19 januari.

De Campus

Het SOMA College is een landelijke mbo-instelling, de deelnemers van onze school komen uit heel Nederland. Daarom is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten.

Meer informatie

Opleidingen

Volg je momenteel een vmbo- of havo-opleiding? Heb je gevoel voor techniek? Is de infra helemaal je ding? Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan biedt het SOMA College jou dé vakopleiding voor de infra.

Meer informatie

Over SOMA

Het SOMA College is dé vakschool voor de infra. In twee tot vier jaar leiden we deelnemers op tot vakspecialist in de infra op Mbo-niveau 2, 3 of 4. Als Machinist Grond-, Weg- en/of Waterbouw (GWW), Monteur of Technicus mobiele werktuigen, Vakman GWW, Straatmaker, Uitvoerder Infra of Landmeetkundige.

Meer informatie

Bel naar (0341) – 499 100 of
mail naar info@soma-college.nl

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo