Dé vakopleiding voor de infra

Ouders

blokjes_donker
Heeft uw zoon of dochter gevoel voor techniek en passie voor de infra? Steekt hij of zij graag de handen uit de mouwen? Dan is het SOMA College, dé vakopleiding voor de infra, een goede keuze.

Of deelnemers nu kiezen voor de opleiding tot machinist grond-, weg- en waterbouw (GWW), allround monteur mobiele werktuigen, uitvoerder, landmeter of straatmaker: de opleiding bestaat voor een groot deel uit praktijklessen op het oefenterrein, practicumlessen in de werkplaats en beroepspraktijkvorming bij infrawerkgevers. Daarnaast bevat elke opleiding een theoriegedeelte, met onder andere taal en rekenen.

Omdat het SOMA College een school is voor en door de bedrijfstak is samenwerking van cruciaal belang. Onze school zoekt op vele manieren de verbinding met de bedrijven, zodat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit bij de ontwikkelingen van de bedrijfstak.

Als deelnemers van ver komen, is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten. Vaak een prima plek voor het opbouwen van vriendschappen en sociale contacten.

Klik links in de navigatie op het filmpje om een impressie van de school en de faciliteiten te krijgen!

Infogids

blokjes
Laat je informeren met praktische informatie en bekijk onze infogids.

Meer informatie

Ouderportaal


Wilt u meer informatie over het ouderportaal, of ontvangt u graag toegang.

Klik hier

Onze campus


Wil je meer informatie over de Campus van het SOMA College, of ben je geïnteresseerd?

Bekijk de campus

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo