Monteur wordt Technicus

Een andere naam maar dé vakopleiding voor technici van de toekomst

Vanwege de aanpassingen in het kwalificatiedossier heet onze oude vertrouwde monteursopleiding voortaan ‘Technicus voertuigen en mobiele werktuigen.’ Dit is nog steeds de opleiding voor jou als je handig bent, interesse hebt in elektronica, mooie machines en natuurlijk de duurzame grondverzetmachines van de toekomst!

Klik snel verder om door de gaan naar de nieuwe opleidingspagina.

Bekijk opleiding

Download onze opleidingsbrochure

Download

Nieuw: BOL op niveau 4

Nieuw is dat we met ingang van 2022/2023 een prachtig toekomstgerichte BOL-opleiding op niveau 4 gaan aanbieden. Als je straks je diploma hebt gehaald heb je een geweldige basis omdat je door de flexibele, modulair ingerichte en persoonlijke leerroute veel kennis op gaat doen m.b.t. het ‘zero emissie materieel’, nieuwe aandrijftechnieken en elektrische en waterstof motoren.

Deze opleiding tot Technisch specialist is heel erg geschikt voor leerlingen van vmbo GL, TL of Havo die een technische uitdaging zoeken. Ervaring in de infra is zeker niet noodzakelijk om de opleiding te kunnen volgen.

Bekijk opleiding

Waardering infrabranche

De SOMA-opleidingen worden goed gewaardeerd. Een vakdiploma van het SOMA College is van grote waarde bij werkgevers in de infrabranche. Onze deelnemers geven onze school gemiddeld het schoolcijfer 7,4.

7,4

Schoolcijfer

Vind het antwoord in onze veelgestelde vragen!