Infra opleidingen: Uitvoerder
GA Civiel betontimmerwerk

Werken aan staaltjes vakmanschap

blokjes_donker

Altijd al onder de indruk van grote betonnen elementen zoals bruggen, viaducten, tunnels, garages en sluizen? Deze civiele kunstwerken zijn staaltjes vakmanschap. Achter ieder project staan vaklieden, die deze spraakmakende kunstwerken bouwen. Ook jij kunt één van deze vaklieden worden! In samenwerking met Civilion biedt het SOMA College de opleidingen aan.

Toelatingseisen
Om deel te kunnen nemen aan de opleiding moet je voldoen aan de vooropleidingseisen.

Wie niet voldoet aan de vooropleidingseisen, maar wel interesse heeft, kan toch solliciteren. Met behulp van een test wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. Instromen is op elk gewenst moment mogelijk.

Diploma en doorgroei
De opleiding tot Uitvoerder gespecialiseerde aannemerij leidt op voor het mbo diploma niveau 4. Daarna kan je nog kiezen voor een vervolgopleiding op HBO niveau.

Meeloopdag of project bezoeken?
Civilion organiseert het gehele jaar door activiteiten om jou de wereld van civiele techniek te laten zien. Per maand zijn er twee meeloopdagen waarbij je aan de slag gaat met een praktijkwerkstuk, test en sollicitatiegesprek.  Wil jij liever een beter beeld krijgen van wat een uitvoerder GA doet? Dan gaan we met jou een project bezoeken bij één van onze bedrijven. Neem hiervoor contact op via www.civilion.nl.

Uitvoerder gespecialiseerde aannemerij ■ BBL ■ 4 jaar ■ mbo 4

blokjes_donker
In deze niveau 4 opleiding leer je vanaf de basis het vakmanschap in de Civiele Betonbouw; bekistingstechnieken voor bruggen, tunnels, sluizen en viaducten. Met jouw grote ambitie om verder te groeien ben jij de toekomstige voorman met probleemoplossend vermogen…

lees meer

…goede communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en organisatorisch vermogen.

In deze opleiding kun je starten zonder ervaring in de branche, zolang het jou aan motivatie en doorzettingsvermogen maar niet ontbreekt!

Praktijk en theorie
In het eerste en tweede schooljaar zijn er zeven scholingsweken waarin de theorievakken aangevuld zijn met het praktijkvak bekistingstechnieken. In het derde en vierde schooljaar ga je zeven weken naar school waarin het programma bestaat uit theorievakken zoals mechanica, bestekskennis en leidinggeven waarbij gastdocenten uit het bedrijfsleven worden ingezet.

Meer en uitgebreidere informatie: https://www.civilion.nl/opleidingen-in-de-bouw/mbo-niveau-4/

Bekijk de 10 redenen

Om voor het SOMA College te kiezen

blokjes_donker

– Het is dé infra vakopleiding van Nederland
– Je diploma is veel waard bij werkgevers
– Veel aandacht door kleinschaligheid
– Hoge doorstroom- en slagingspercentages
– Veel stage- en leerwerkplaatsen

– Moderne schoolfaciliteiten en machines
– Veel structuur en intensieve begeleiding
– Je leert zoveel mogelijk in de praktijk
– Samen leren met gemotiveerde mede-deelnemers
– Eigen verblijfsfaciliteiten op het terrein

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo