Intake activiteiten

blokjes_donker

Om deel te kunnen nemen aan de door jouw gekozen opleiding zal je, nadat je je hebt aangemeld, ook deel moeten nemen aan een aantal verplichte intake activiteiten. De eerste verplichte intake activiteit is deelname aan een kennismakingsdag. Daarnaast verwachten we ook dat je het SOMA paspoort invult.

De kennismakingsdag
Om echt een goede keuze te maken is het natuurlijk het beste om eens een dagje mee te lopen. Daarom organiseren wij in 2018 een aantal kennismakingsdagen. Tijdens deze dag maak je kennis met de school, de docenten en onze deelnemers. Je neemt een kijkje in hoe het er op school dagelijks aan toe gaat. Welke vakken worden er bijvoorbeeld gegeven en wat kun je hiervan verwachten? Wat voor praktijklessen krijg je? Hoe zit het met Nederlands en rekenen en wat houdt beroepspraktijkvorming (BPV) nu eigenlijk echt in? Dat zijn allemaal vragen waarop je tijdens deze dag antwoord zult krijgen. Op deze manier kun je goed kijken of de opleiding, het beroep, maar ook de school echt bij jou past.

In 2018 worden er meerdere kennismakingsdagen georganiseerd. Wanneer je je aangemeld hebt wordt je voor één van deze dagen uitgenodigd. De kennismakingsdagen zullen op onderstaande data plaatsvinden. Houd er dus rekening mee dat je voor één van deze dagen opgeroepen kunt worden.

  • 19-02-2018
  • 05-03-2018
  • 16-04-2018
  • 07-05-2018


Het SOMA Paspoort
Naast het deelnemen aan een kennismakingsdag vragen we je ook het zogenoemde SOMA Paspoort in te vullen. Het paspoort kun je downloaden via onderstaande link. Vul deze vervolgens digitaal in of print hem uit. Wanneer je hem hebt ingevuld stuur je hem uiterlijk één week voor de kennismakingsdag waar jij voor uitgenodigd bent naar paspoort@soma-college.nl

Download hier het SOMA Paspoort.

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo