Filmpjes studenten op nieuwe website

8 december 2020

Onze website is in een heel nieuw jasje gegoten, we zijn blij met het resultaat!

Het leukste aan de site – vinden we zelf! – zijn een paar filmpjes die gemaakt zijn voor een L&B opdracht voor de eerstejaars SKM. Deze vakman/machinisten in wording hebben via een ‘vlog’ zelf laten zien hoe opleiding in elkaar zit! Je ziet hoe de studenten zijn, wat ze allemaal doen en wat hun interesses zijn. Je ziet de theorie, praktijk op school, en dan heel veel verschillende soorten werkzaamheden en info over de campus. Bedankt Niels, Floris, Sydney en Stijn van SKM1A en B voor jullie inzet!

Ook de andere studenten die hebben meegeholpen, door voor de nieuwe opleidingsfilm een interview te geven over hun opleiding, willen we hartelijk bedanken!

Online voorlichting
Kijk op onze online voorlichting pagina om alles te bekijken. Je vind bij de online voorlichting zo mogelijk informatie die we normaal gesproken op een open dag zouden presenteren.

Campus informatie met  ook vlogjes
Op de pagina van de campus zie je informatie én filmpjes over hoe het overnachten op SOMA College geregeld is.

Opgeven voor webinar
Je kunt je opgeven voor een webinar van de opleiding van je interesse of, als je nog niet kunt kiezen, voor een algemene webinar over SOMA College. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een email en houden we je op de hoogte van de data voor een webinar via MS Teams.

Nog geen open dag
Helaas zijn er nog geen data voor echte open dagen of open middagen. Rondleidingen zijn ook nog niet mogelijk. Maar aarzel niet om contact met SOMA College op te nemen om al je vragen te stellen. We willen je graag helpen om de juiste keuze te maken of om je verder te helpen in de aanmeldprocedure.

Contact informatie

Telefoon 0341 – 499 100
Whatsapp 06 – 122 090 65
Email info@soma-college.nl

SOMA College
Bezoekadres
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Vlog van Niels

Bekijk hier vast de vlog van Niels die als ‘winnaar’ van de vlogs is uitgeroepen, want hij heeft als beste laten zien wat er allemaal bij komt kijken als je de opleiding Vakman GWW (met interesse tot Machinist) aan het SOMA College volgt.

Het geluid van de film is hier en daar niet helemaal goed maar je krijgt een heel goed idee van hoe het in elkaar zit!