Lockdown: gevolgen voor SOMA College

18 december 2021

Als gevolg van de afgekondigde lockdown gaat ook het SOMA College de komende weken dicht. Er zullen geen lessen plaatsvinden, niet online en niet in de praktijk.

Examens gaan door
De examens gaan wel door, hierover ontvangen de betreffende klassen en studenten persoonlijk via SMS zo snel mogelijk nadere informatie. In Magister kun je eventuele wijzigingen ook zien. De examens spreken/gesprek voeren vinden online plaats.

Op dit moment weten we nog niet op welke manier we na de vakantie weer open kunnen gaan. Maar je kunt er rekening mee houden dat er online lessen zullen zijn. We gaan ook kijken op welke manier we na 10 januari praktijklessen kunnen organiseren.

BPV gaat door
De BPV gaat door, studenten werken volgens de regels en richtlijnen van hun stagebedrijven. Mochten er problemen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met je BPV begeleider.

Campus en spullen ophalen
Je kunt de komende week je achtergebleven spullen op de campus komen ophalen. Hierover komt nog apart informatie beschikbaar. Als er na de vakantie (gedeeltelijk) praktijklessen mogelijk zijn, dan zal er binnen de regels ook verblijf op de campus mogelijk zijn.

Houd het Studentenportaal, Magister en de app met je SLB-er in de gaten voor eventuele vervolgberichtgeving. En als je vragen hebt, stel die dan gerust aan je SLB-er, hij/zij weet binnen de school oplossingen te vinden!