Open dag 2021: anders maar geslaagd

7 december 2021

Op zaterdag 27 november heeft SOMA College op locatie een open dag georganiseerd. Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we het programma aangepast en een aantal onderdelen geschrapt, Er waren geen presentaties in lokalen of zalen maar toch is het gelukt om leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders/verzorgers een goed beeld te geven van de mogelijkheden op het SOMA College.

De bezoekers kwamen net als andere jaren van heinde en verre naar Harderwijk. En dat blijft toch altijd bijzonder om mee te maken! Er was een route door de school, over de terreinen en practica en natuurlijk op de campus. De campus is voor velen 1 van de belangrijkste programmaonderdelen op de open dag. De campus is voor ouders en nieuwe studenten altijd een grote stap om te nemen en alleen al vanwege het bezoeken van de campus zijn we erg blij dat we de open dag door konden laten gaan.

Leerlingen die de open dag gemist hebben verwijzen we naar de opleidingspagina’s voor meer informatie over de opleidingen en naar deze pagina voor informatie over de campus. Mocht je direct contact nodig hebben aarzel dan niet om ons te bellen, T 0341 – 499 100, mailen via info@soma-college.nl  of te appen (rechtsonder op de pagina).

Voor meer info over de voorlichtingsactiviteiten houd je onze social media of deze website in de gaten!