Start schooljaar 2020-2021

31 augustus 2020

Beste (aankomende) (BOL) studenten,

Volgende week is het zover: in week 37 start je opleiding op het SOMA College. Wij zien uit naar jullie komst!

Voor de zekerheid hebben we nog even de, voor nu, belangrijkste punten op een rij gezet.

campus
Zie hiervoor ook het eerdere bericht dat op het Studentenportaal staat. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we minder studenten op de campus en in de school ontvangen dan we gewend zijn. Je kunt daarom alleen op de campus slapen tijdens de dagen dat je daadwerkelijk les hebt op school.
Dat betekent dus dat je niet op de campus kunt zijn op de dagen dat de lessen online plaatsvinden. Check hiervoor goed je rooster op Magister. Een O betekent: online lessen!

Wanneer je erg lang moet reizen, waardoor je niet tijdig in Harderwijk kan zijn, is het mogelijk om een nacht eerder op de campus in te checken.
Voor vragen over de campus kun je altijd contact met de campusbegeleiding opnemen.

lessen op school volgens richtlijnen van het RIVM
Wij willen graag zo veel als mogelijk op locatie lesgeven, waarbij we de richtlijnen van het RIVM hanteren. Dit betekent dat wij ervoor moeten zorgen dat het onderwijs zo ingericht is, dat het afstand houden van elkaar op 1,5 meter gegarandeerd is. Hierdoor heb je niet volledig les op onze locatie in Harderwijk. De online lessen volg je vanuit huis!

Wij rekenen erop dat jullie daarom meewerken en alle voorzorgsmaatregelen respecteren en de instructies opvolgen. Dat houdt in:

  • Je volgt de looproutes die duidelijk aangegeven zijn in onze gebouwen.
  • Voor de les maak je je tafel zelf schoon. Wij zorgen voor voldoende reinigings- en desinfectiemiddelen.

Belangrijk!
⇒Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen!