Versoepelingen coronamaatregelen mbo

23 februari 2021

De afgelopen maanden heeft het SOMA College binnen de mogelijkheden al op kleine schaal praktijklessen op locatie georganiseerd. We kunnen dit, als gevolg van de versoepelingen die op 23 februari zijn aangekondigd, waarschijnlijk iets gaan uitbreiden.

In afwachting van nadere richtlijnen gaan we kijken wat er op de locaties voor nodig is en op welke manier we de roosters kunnen aanpassen. We gaan ons uiterste best doen om meer lessen op school te organiseren, maar dit heeft even wat tijd nodig. Ook omdat we moeten inventariseren wat we kunnen met de ruimte op de campus, we zullen alles strikt op anderhalve meter moeten organiseren om het mogelijk te maken.

We gaan nu direct aan de slag om voor alle klassen weer deels onderwijs op locatie mogelijk te maken. Studenten moeten er echter rekening mee houden dat online lessen een groot onderdeel van het lesprogramma zullen blijven.

Blijf je rooster in Magister goed in de gaten houden. Heb je vragen dan kan je die stellen aan je SLB-er. Let er op dat het momenteel voorjaarsvakantie is, en dat je SLB-er mogelijk deze week afwezig is.

De school is uiteraard gewoon open, bellen kan altijd tussen 08.00 en 17.00 uur, T 0341 – 499 100.