Omdat we dit jaar geen open dag kunnen organiseren helpen we je online bij het kiezen van een opleiding.

In de infrasector wordt gewerkt met peperdure en hightech machines. Het is belangrijk dat die altijd blijven werken, zodat projecten op tijd klaar zijn. Hoe jij dat voor elkaar krijgt? Dat leer je tijdens de opleiding allround monteur mobiele werktuigen op het SOMA College!

Op deze pagina kun je je opgeven voor een VIP rondleiding en bekijk je filmpjes. Maak kennis met de campus, de studenten en de opleiding.

Bekijk de opleiding, oriënteer je via de verschillende onderstaande voorlichtingsactiviteiten en geef je op
voor de VIP rondleiding.

Opleidingsuitleg film

Dit is de opleiding Monteur: docenten en studenten vertellen hoe de opleiding in elkaar zit. Klik om te kijken!

Ben jij nog op zoek naar een toekomstgerichte vervolgopleiding of twijfel je nog? Kom dan kennismaken met de opleiding BOL Allround Monteur Mobiele Werktuigen. Speciaal voor eindexamen leerlingen die dit jaar nog een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding organiseren we een VIP rondleiding.

De opleiding Allround Monteur Mobiele Werktuigen leid je op om onderhoud en reparaties uit te voeren aan GWW machines van nu maar ook die van de toekomst. Tijdens je opleiding ga je ook aan de slag met waterstoftechniek of elektrisch aangedreven machines. Dus… heb jij affiniteit met techniek?!Ben jij nieuwsgierig en wil je graag weten hoe iets werkt? En stop je niet voordat iets weer 100% op orde is. Meld je dan aan voor de VIP rondleiding.

Wat kun je verwachten?

Je meldt je aan voor de VIP rondleiding. Je komt het door jou gekozen tijdstip naar onze school en krijgt een presentatie van de opleiding en een rondleiding langs verschillende praktijklokalen. Tijdens de rondleiding maak je korte stops, waar we je van alles vertellen over de betreffende ruimtes waar je je dan bevindt. Je kunt ook vragen stellen aan studenten en docenten.

Coronaproof én kleinschalig!

  • We leiden je rond in kleine groepjes.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht en het houden van 1,5 meter afstand is verplicht.
  • Onze school is op moment van de rondleiding in bedrijf, dat houdt in dat er lessen gegeven worden.
  • Je mag maximaal één persoon meenemen
  • Volg voor jouw en onze veiligheid altijd de instructies van de medewerker(s) op.
  • Je komt alleen als je klachtenvrij bent, anders meld je je af via: communicatie@soma-college.nl

Meld je aan!

Belangrijk

  • Je mag je alleen aanmelden voor de VIP rondleiding als je dit jaar in je examen jaar zit. Het is ook goed om te weten is dat wij alleen bij voldoende aanmeldingen de VIP rondleiding kunnen organiseren.
  • Om deel te nemen schrijf jij je alleen in als geïnteresseerde student. Een ouder/verzorger hoeft zich dus niet in te schrijven.

Let op

Deze VIP rondleiding is alleen bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding BOL Allround Monteur Mobiele Werktuigen. Voor de andere opleidingen is het aantal beschikbare opleidingsplaatsen bereikt. Daarvoor hebben we hebben inmiddels meer binnengekomen aanmeldingen dan dat we kunnen plaatsen. Je kunt je nog wel aanmelden voor die opleidingen, maar we kunnen niet garanderen dat je geplaatst kan worden. Om deze redenen organiseren we voor die opleidingen geen VIP rondleidingen.

Dit zeggen onze studenten

Studenten van de monteursopleiding vertellen waarom zij voor SOMA College kozen en wat ze van hun opleiding vinden.

Toelating en intake

Je kunt hier kijken of je de juiste vooropleiding hebt om je aan te melden voor de opleiding Monteur bij het SOMA College.

Geen open dag en toch direct contact

Een open dag is niet mogelijk. Als je na het bekijken van deze online voorlichting toch nog met vragen zit, geef je dan op voor de webinar. Of mail je vragen naar info@soma-college.nl
We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Kijk hier hoe er les gegeven wordt.

Als je een opleiding van het SOMA College kiest dan ga je leren in de praktijk via BPV (stages), je krijg theorievakken én praktijklessen. Kijk hier mee met een les ‘motoren’ aan derdejaars BBL.

Studeren bij het SOMA College

Als je van ver komt dan kun je op de campus overnachten. Kijk het filmpje om er meer over te weten te komen!

Ga dan naar deze opleidingspagina of geef je op voor de webinar!