Omdat we dit jaar geen open dag kunnen organiseren helpen we je online bij het kiezen van een opleiding.

Op deze pagina kun je je opgeven voor een opleidingspresentatie en bekijk je filmpjes. Maak kennis met de campus, de studenten en de opleiding.

Bekijk de opleiding, oriënteer je via de verschillende onderstaande voorlichtingsactiviteiten en geef je op voor de webinar.

Opleidingsuitleg film

Dit is de opleiding tot Uitvoerder: docenten en studenten vertellen hoe de opleiding in elkaar zit. Klik om te kijken!

Jij wilt natuurlijk je eigen vragen stellen en meer weten!

Vul het formulier hiernaast in en dan nodigen we je uit voor een webinar via Teams. Je ontvangt van ons een email.

Tijdens de webinar krijg je een korte presentatie over de opleiding tot Uitvoerder Bouw/Infra en je kunt zelf vragen stellen, gewoon via de microfoon of via de chat. Heel makkelijk en direct.

Toelating en intake

Je kunt hier checken of je de juiste vooropleiding hebt om je aan te melden voor de Uitvoerdersopleiding van het SOMA College.

BOL of BBL kopleiding?

De kopopleiding Uitvoerder BBL duurt 2 jaar. De BOL kopopleiding duurt 1 jaar. Het zijn beide opleidingen op niveau 4. Bij BBL werk je bij je leerbedrijf en kom je 1 dag in de week naar school. Bij BOL leer je op school en heb je een aantal BPV-perioden bij je leerbedrijf. Om te worden toegelaten moet je voor zowel BBL als BOL eerst een niveau 3 opleiding halen, bijvoorbeeld Allround Vakman GWW, Machinist of Straatmaker, en vervolgens doe je de Uitvoerdersopleiding.

Studeren bij het SOMA College

Als je van ver komt dan kun je op de campus overnachten. Kijk het filmpje om er meer over te weten te komen!

Ga dan naar deze opleidingspagina of geef je op voor de webinar!