Omdat we dit jaar geen open dag kunnen organiseren helpen we je online bij het kiezen van een opleiding.

Op deze pagina kun je je opgeven voor een opleidingspresentatie en bekijk je filmpjes. Maak kennis met de campus, de studenten en de opleiding.

Bekijk de opleiding, oriënteer je via de verschillende onderstaande voorlichtingsactiviteiten en geef je op voor de webinar.

Jij wilt natuurlijk je eigen vragen stellen en meer weten!

Vul het formulier hiernaast in en dan nodigen we je uit voor een webinar via Teams. Je ontvangt van ons een email.

Tijdens de webinar krijg je een korte presentatie over de opleiding en je kunt zelf vragen stellen, gewoon via de microfoon of via de chat. Heel makkelijk en direct.

Opleidingsuitleg film

Dit is de opleiding Uitvoerder gespecialiseerde aannemerij: docenten en studenten vertellen hoe de opleiding in elkaar zit. Klik om te kijken!

Dit zeggen onze studenten

Studenten van de betonopleidingen bij Civilion vertellen waarom zij voor SOMA College kozen en wat ze van hun opleiding vinden.

Toelating en intake

Ook als je geen afgeronde vooropleiding hebt, maar wel interesse, dan kan je toch solliciteren. Met behulp van een test wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Betonopleidingen in s-Hertogenbosch

Civilion organiseert eigen intake-activiteiten op de locatie in ‘s-Hertogenbosch. Kijk welke activiteiten bij jouw gekozen opleiding van toepassing zijn!

Ga dan naar deze opleidingspagina of geef je op voor de webinar!