Op deze pagina kun je je opgeven voor een opleidingspresentatie en bekijk je filmpjes. Maak kennis met de campus, de studenten en de opleiding. Als je meer wilt weten over de opleiding (allround) Vakman gww,  Opperman of Straatmaker. Geef je dan op voor de webinar  en stel je vragen daar!

Bekijk de opleiding, oriënteer je via de verschillende onderstaande voorlichtingsactiviteiten en geef je op voor de webinar.

Opleidingsuitleg film

Dit is de opleiding Vakman GWW: docenten en studenten vertellen hoe de opleiding in elkaar zit. Klik om te kijken!

Jij wilt natuurlijk je eigen vragen stellen en meer weten!

Vul het formulier hiernaast in en dan nodigen we je uit voor een webinar via Teams. Je ontvangt van ons een email.

Tijdens de webinar krijg je een korte presentatie over de opleiding Vakman GWW en je kunt zelf vragen stellen, gewoon via de microfoon of via de chat. Heel makkelijk en direct.

Ook als je meer informatie wilt over Opperman of Straatmaker kun je je via het formulier opgeven.

Dit zeggen onze studenten

Studenten van de opleiding Vakman GWW vertellen waarom zij voor SOMA College kozen en wat ze van hun opleiding vinden.

Kijk bijvoorbeeld mee met student Niels, hij heeft de film zelf gemaakt! Het geluid is niet altijd even duidelijk maar je ziet wat hij allemaal doet tijdens zijn opleiding.

Kijk hier hoe de opleiding er uit kan zien

Als je een opleiding van het SOMA College kiest dan ga je leren in de praktijk via BPV (stages), je krijg theorievakken én praktijklessen. Eerstejaars van de opleiding Vakman GWW hebben een blog gemaakt voor school. Kijk wat ze meemaken!

Hier zie je de zelfgemaakte film van student Floris.

Toelating en intake

Je kunt hier kijken of je de juiste vooropleiding hebt om je aan te melden voor de opleiding Vakman GWW op het SOMA College.

Machinist grondverzet worden?

Met de opleiding Vakman GWW kun je Machinist grondverzet worden. Je komt als BBL-student Vakman GWW in een speciale schakelklas. Als je de niveau 2 opleiding hebt afgerond kun je daarna doorstromen in de BBL-opleiding Machinist. Als je hier vragen hebt geef je dan op voor een webinar of mail aan info@soma-college.nl

Studeren bij het SOMA College

Als je van ver komt dan kun je op de campus overnachten. Kijk het filmpje om er meer over te weten te komen!

Ga dan naar deze opleidingspagina of geef je op voor de webinar!