Het SOMA College is dé infra-opleiding van Nederland. Met aandacht voor kleinschalig onderwijs, veel stage- en leerwerkplaatsen en een hoge doorstroom- en slagingspercentages. Deze orientatiedag word georganiseerd in samenwerking met het bedrijfsleven om indruk te geven van de opleidingen tot landmeter en uitvoerder. Deze opleidingen bieden we nieuw als volledige opleidingen aan.

De oriëntatiedag vind plaats op woensdag 6 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze dag zal er interactief kennisgemaakt worden met onderdelen van het beroep. Samen met het bedrijfsleven bieden we een mooi programma aan om jullie een goede indruk te geven en daardoor natuurlijk enthousiast te maken voor de opleidingen. De dag zal bestaan uit opleidingspresentatie, rondleiding maar ook zeker een actief programma en gelegenheid voor vragen.

We hopen je te ontvangen op woensdag 6 maart. Meld je aan voor deze dag. We zullen uitgebreidere informatie toesturen de week voor de oriëntatiedag.

Landmeetkunde

Zoek je een leuke, afwisselende baan binnen de bouwsector met uiteenlopende projecten en een grote verantwoordelijkheid? Ben je zelfsturend, wil je werken met de nieuwste technieken en sta je graag aan de basis van vele bijzondere bouwprojecten? Heb jij daarnaast oog voor detail, en ben je technisch en handig met computers? Schrijf je dan in voor de opleiding tot landmeetkundige!

Meer informatie

Uitvoerder

Wil je graag leidinggeven aan projecten in de grond-, weg- en waterbouw? Bepalen hoe er gewerkt wordt? Teams aansturen en zorgen dat ze veilig, goed en op tijd de klus klaren? Een hele verantwoordelijkheid. Bovendien moet je als dat nodig is ook gewoon de mouwen opstropen en volop meewerken. Dat vraagt om heel wat bagage.

Meer informatie

Vul je gegevens hieronder in en meld je aan (voor 27 februari) voor de oriëntatiedag van 6 maart 2019.

Op dit moment volg ik:Ik zit nu in het:Bel naar (0341) – 499 100 of mail naar info@soma-college.nl

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo