Meld je snel aan voor de open middag.

Meld je snel aan voor de open middag.

Meld je aan

Het SOMA College is dé infra-opleiding van Nederland. Met aandacht voor kleinschalig onderwijs, veel stage- en leerwerkplaatsen en een hoge doorstroom- en slagingspercentages. Met moderne schoolfaciliteiten en machines werk je met structuur zoveel mogelijk in de praktijk. Samen met gemotiveerde deelnemers verblijf je doordeweeks op onze eigen campus.

 

Tijdens de open dag vinden er presentaties plaats van de verschillende opleidingen. Vervolgens kan je mee met een rondleiding door de school en over het terrein. Zo zie je verschillende practicumlokalen, oefenterreinen en de campus. En als afsluiting is er de gelegenheid om vragen te stellen bij bijvoorbeeld de decaan, de BPV (stage) docent en mag je in het simulatorlokaal zelf even je skills testen.

Begin de dag in gebouw 200 op het SOMAplein, daar ontvangen we je graag vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur start het een gezamenlijke presentatie. Het programma zal rond 17.00 uur zijn afgelopen.

De Campus

Het SOMA College is een landelijke mbo-instelling, de deelnemers van onze school komen uit heel Nederland. Daarom is er in Harderwijk de mogelijkheid om op de campus te overnachten.

Meer informatie

Opleidingen

Volg je momenteel een vmbo- of havo-opleiding? Heb je gevoel voor techniek? Is de infra helemaal je ding? Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan biedt het SOMA College jou dé vakopleiding voor de infra.

Meer informatie

Over SOMA

Het SOMA College is dé vakschool voor de infra. In twee tot vier jaar leiden we deelnemers op tot vakspecialist in de infra op Mbo-niveau 2, 3 of 4. Als Machinist Grond-, Weg- en/of Waterbouw (GWW), Monteur of Technicus mobiele werktuigen, Vakman GWW, Straatmaker, Uitvoerder Infra of Landmeetkundige.

Meer informatie

Vul je gegevens hieronder in en meld je aan (voor 13 maart) voor de Open middag van 20 maart 2019.

Ik kom naar de open middag:

Geïnteresseerd in de opleiding:

Op dit moment volg ik:Ik zit nu in het:Bel naar (0341) – 499 100 of mail naar info@soma-college.nl

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo