SOMA Bedrijfsopleidingen

Infra vakopleidingen voor volwassenen

Naast het SOMA College bestaat ook SOMA Bedrijfsopleidingen. SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport voor volwassenen. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen/trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de sector hebben. Bij SOMA Bedrijfsopleidingen werken circa 25 medewerkers.

 

.

Download onze opleidingsbrochure

Download

Meer informatie

Goed opgeleid aan het werk gaan, dat is wat SOMA Bedrijfsopleidingen al meer dan 70 jaar nastreeft. De aanpak is praktijkgericht opleiden, met een hoge mate van kwaliteit (CEDEO-erkend). Top instructeurs, klassikale lessen, kleine groepen, veel praktijkmogelijkheden en een diploma met grote waarde in het bedrijfsleven. Nieuw in het opleidings- en cursusaanbod bij SOMA Bedrijfsopleidingen is een reeks e-learnings.

website SOMA Bedrijfsopleidingen

Waardering infrabranche

De SOMA-opleidingen worden goed gewaardeerd. Een vakdiploma van het SOMA College is van grote waarde bij werkgevers in de infrabranche. Onze deelnemers geven onze school gemiddeld het schoolcijfer 7,4.

7,4

Schoolcijfer

Vind het antwoord in onze veelgestelde vragen!