(aankomend) Docent/Instructeur Mobiele werktuigen GWW

0,8-1,0 fte

Het SOMA College is op zoek naar een (aankomend) Docent/Instructeur Mobiele werktuigen GWW (0,8-1,0 fte). Lesgeven aan studenten, meewerken aan de ontwikkeling van het middelbaar beroepsonderwijs en werken op dé vakschool voor de infra. Dit is je kans! 

Wat ga je doen?

 • Als docent of instructeur ben je thuis in de aspecten die samenhangen met het onderhouden, repareren en diagnostisering van GWW-machines. Je bent daardoor breed inzetbaar voor de vakken Hydrauliek, Elektrotechniek, Motoren, Machinekennis en Metaal. De nadruk zal liggen op de vakken Hydrauliek en Machinekennis.
 • Je vindt het daarnaast een uitdaging om vanuit je eigen kennis en ervaring jongeren de kneepjes van het vak bij te brengen.
 • Als docent werk je samen met een team van collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat in zeer grote mate is afgestemd op de praktijk.
 • Daarnaast begeleid je individuele en groepen deelnemers in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn.
 • Als docent verzorg je zowel theorie als praktijklessen.

Wie ben jij?

 • Is werken in het onderwijs nieuw voor jou? Geen probleem, je mag bij ons een opleiding gaan volgen om dit mooie vak jezelf eigen te maken. We vinden het belangrijk dat jij het een uitdaging vindt om je eigen kennis en ervaring over te brengen op de nieuwe generatie vakmensen. Bij SOMA-College leiden wij immers de vakmensen van de toekomst op!
 • Je vindt het leuk om tijdens je dagelijkse werk collega’s te begeleiden en ze mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent op zoek naar antwoorden op technische vragen en kunt dat overbrengen naar anderen.
 • Jongeren motiveren en activeren is iets wat je van nature makkelijk afgaat.
 • Dan is dit misschien wel de kans om bovenstaande als professional te gaan doen.

Wat bieden we je?

 • Een unieke en inspirerende werkomgeving met bevlogen collega’s en fijne studenten;
 • Inschaling volgens de cao mbo 2023-2024 op basis van opleiding en ervaring;
 • Talentontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Het SOMA College biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33% eindejaarsuitkering, leuke personeels- en leerbijeenkomsten, fijne en betrokken collega’s, fietsplan, bijdrage in de ziektekostenverzekering, een collectieve verzekering voor arbeidsongeschiktheid en tot slot diverse verlofmogelijkheden passend bij de levensfase.

Bij het SOMA College vinden we diversiteit en inclusie belangrijk; het maakt samenwerken leuker en resultaten worden er beter van. Wat jouw achtergrond of levensovertuiging is, maakt dan ook niet uit. We zijn vooral benieuwd naar jouw kennis, ervaring en motivatie in relatie tot onze vacature.

Werken bij het SOMA College

Het SOMA College is dé landelijke vakschool voor de Infra, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, goed bereikbaar en mooi gelegen op de grens van stad en bos. Studenten worden opgeleid tot vakmannen en -vrouwen in de infra op mbo-niveau 2, 3 of 4, in BOL en BBL.

Onze vakschool beschikt over diverse schoolgebouwen, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus; onze studenten komen immers uit het hele land! Ons doel is het leveren van de best opgeleide en meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw, door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs. Daarvoor hebben we natuurlijk de allerbeste docenten nodig met een groot hart voor onze studenten en de sector waar zij voor worden opgeleid.

Meer weten?

Je vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Janneke Wieman
via janneke.wieman@soma-college.nl.

Voor vragen over de procedure kun je mailen naar renee.vanleeuwen@soma-college.nl.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie, samen met je curriculum vitae, voor 24 juni aan solliciteren@soma-college.nl t.n.v. Renee van Leeuwen.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!