Administratief medewerker

0,8-1,0 fte

Het SOMA College is op zoek naar een administratief medewerker (0,8-1,0 fte) op het ServicePunt. Lees op deze pagina meer over de vacature. Wat ga je doen? Wie zoeken we en wat bieden we jou!

Wat ga je doen?

  • Je voert zelfstandig administratieve werkzaamheden uit en ondersteunt collega’s;
  • Je stelt documenten en overzichten op;
  • Je wisselt informatie uit met studenten, ouders en docenten;
  • Je werkt mee aan archivering en verdere digitalisering van de afdeling.

Informatie over deze vacature

Wat verwachten we van je?

Je werkt nauwgezet en punctueel en hebt ervaring met Word en Excel. Je vindt het leuk om nieuwe  programma’s en systemen te leren kennen. Ook ben je collegiaal, representatief en communicatief vaardig. Je beschikt over een afgeronde MBO 4 administratieve opleiding.

Wat bieden we je?

Je maakt deel uit van een hecht team. Wij bieden een prettige en lerende werkomgeving waarbij je wordt ondersteund door ervaren collega’s. De cao-mbo is van toepassing. De inschaling is in schaal 5  of schaal 6 (max. € 2.970) met mogelijkheden tot doorgroei. Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij het SOMA College

Werken bij het SOMA College betekent werken bij een landelijke mbo instelling met een uniek karakter, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. We zijn een vakschool en beschikken naast het gespecialiseerd ingerichte schoolgebouw over 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een eigen schoolcampus. Ons doel is het leveren van de meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs met een toekomstbestendige Bedrijfsvoering. Jíj kunt daar een rol in spelen voor het ServicePunt als administratief medewerker.

Meer weten?

Vragen kan je stellen aan Esther ter Avest, Manager Bedrijfsvoering 06-13235708.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!