Conciërge/ Facilitair medewerker

0,8-1,0 fte

Het SOMA College is vanwege een interne doorgroei van onze huidige conciërge/facilitair medewerker op zoek naar een enthousiaste Conciërge/ Facilitair medewerker. 

Geen dag is hetzelfde, een planning kan altijd anders omdat een bepaalde klus ineens meer prioriteit heeft. Ben jij een duizendpoot die van een afwisseling houdt? En dat ook nog eens in een inspirerende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • je zorgt voor een positief en veilig pedagogisch leer- en leefklimaat in de gebouwen door actief te surveilleren en waar nodig aan te spreken op gedrag;
 • je bent verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de gebouwen plus onderhoud;
 • je verricht ondersteunde (technische) diensten aan collega’s;
 • je bent de spil in het web bij onze open dagen (2 keer per jaar) en dan moet je denken aan het uitzetten van routes, plaatsen van hekken etc.;
 • je bent bezig met het op een externe locatie opbouwen van een stand met bijbehorende promotiemateriaal en breekt dit af na het (onderwijs) evenement;
 • je bent hoofd BHV coördinator;
 • je bent onderdeel van het RI&E team.

Wie ben jij?

 • we zoeken een oplossingsgericht en no nonsens ingestelde collega;
 • je kunt goed overweg met al onze verschillende studenten, collega’s en externen;
 • je hebt relevante technische kennis en ervaring;
 • je bent in bezit van een geldig rijbewijs BE.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Wij bieden een prettige en lerende werkomgeving met voldoende ruimte voor zelfstandigheid. De cao mbo is van toepassing. De inschaling is in schaal 5 (max. € 3171,- bruto). SOMA College biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33% eindejaarsuitkering, leuke personeels- en leerbijeenkomsten, fijne en betrokken collega’s, fietsplan, bijdrage in de ziektekostenverzekering en een collectieve verzekering voor arbeidsongeschiktheid en tot slot diverse verlofmogelijkheden passend bij de levensfase.

.

Werken bij het SOMA College

Je komt te werken bij dé vakschool voor de infra. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus. Ons doel is het leveren van de meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs. Wil jij daar een rol in spelen? Solliciteer dan nu!

Meer weten?

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Maarten Buskoop via 06-51028197. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Renée van Leeuwen van HR via 06-83531571.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl. Je kunt tot uiterlijk 14 mei a.s. reageren.

SOMA College streeft naar een inclusieve organisatie, waarin iedereen zijn waarde kan toevoegen. Val je onder de doelgroep banenafspraken? Dan heb je bij gelijke geschiktheid voorrang.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!