Docent AVO

0,8-1,0 fte

Het SOMA College is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een Docent AVO – tenminste bevoegd voor het vak Nederlands (0,8-1,0 fte). Lesgeven aan studenten, meewerken aan de ontwikkeling van het middelbaar beroepsonderwijs en werken op dé vakschool voor de infra. Dit is je kans! 

Wat ga je doen?

 • Als Docent AVO verzorg je lessen beroepsgerichte taalvaardigheid, leid je studenten toe naar de examens Nederlands en ontwikkel je mee aan een vernieuwd onderwijsprogramma voor Engels, Rekenen/Wiskunde, Digitale Vaardigheden, Loopbaan en Burgerschap;
 • Je bent bovendien onderdeel van een opleidingsteam en verantwoordelijk voor een deel van de teamtaken passend bij jouw expertise en loopbaanwensen.

Wie ben jij?

 • Je bent bevoegd Docent Nederlands óf je hebt een PABO-achtergrond en bent bereid om je lesbevoegdheid voor Nederlands te behalen;
 • Bij voorkeur ben je ook bevoegd of bekwaam voor andere onderdelen van AVO;
 • Je kiest met overtuiging voor het MBO en voor studenten die worden opgeleid voor een technisch beroep;
 • Je hebt coachvaardigheden en zet die graag in voor studenten en collega’s;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het MBO op je vakgebied en wil graag een bijdrage leveren aan innovatie van onderwijs en examinering;
 • Je kunt goed samenwerken, bent professioneel en laat persoonlijk leiderschap zien.

Wat bieden we je?

 • Een unieke en inspirerende werkomgeving met bevlogen collega’s en fijne studenten;
 • Beroepsonderwijs waarin AVO een centrale plaats heeft;
 • Inschaling volgens de cao mbo 2023-2024 op basis van opleiding en ervaring;
 • Talentontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Het SOMA College biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33% eindejaarsuitkering, leuke personeels- en leerbijeenkomsten, fijne en betrokken collega’s, fietsplan, bijdrage in de ziektekostenverzekering, een collectieve verzekering voor arbeidsongeschiktheid en tot slot diverse verlofmogelijkheden passend bij de levensfase.

 

Bij het SOMA College vinden we diversiteit en inclusie belangrijk; het maakt samenwerken leuker en resultaten worden er beter van. Wat jouw achtergrond of levensovertuiging is, maakt dan ook niet uit. We zijn vooral benieuwd naar jouw kennis, ervaring en motivatie in relatie tot onze vacature.

Werken bij het SOMA College

Het SOMA College is dé landelijke vakschool voor de Infra, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, goed bereikbaar en mooi gelegen op de grens van stad en bos. Studenten worden opgeleid tot vakmannen en -vrouwen in de infra op mbo-niveau 2, 3 of 4, in BOL en BBL.

Onze vakschool beschikt over diverse schoolgebouwen, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus; onze studenten komen immers uit het hele land! Ons doel is het leveren van de best opgeleide en meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw, door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs. Daarvoor hebben we natuurlijk de allerbeste docenten nodig met een groot hart voor onze studenten en de sector waar zij voor worden opgeleid.

Meer weten?

Je vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Aileen Derksen via aileen.derksen@soma-college.nl. Voor vragen over de procedure kun je mailen naar onderstaand emailadres.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie, samen met je curriculum vitae, voor 15 juni 2024 aan solliciteren@soma-college.nl t.n.v. de heer K. de Leest. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 27 (week van 1 juli a.s.)

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!