Groepsbegeleider Schoolcampus

0,4-0,6 fte

Het SOMA College is een kleinschalige infravakschool. Ongeveer 1.300 studenten in de leeftijd van 16 tot 21 jaar volgen een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Het SOMA College is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en, uniek voor het mbo, een eigen schoolcampus.
Een groot deel van de studenten van onze vakschool overnacht door de week op de schoolcampus omdat de reisafstand naar huis te groot is. Wegens uitbreiding van het aantal studenten zijn we op zoek naar een groepsbegeleider Schoolcampus.

Wat ga je doen?

Jongeren begeleiden die gebruik maken van de campusfaciliteiten door present te zijn, activiteiten te bieden en ze te ondersteunen, zowel individueel als in groepsverband. Een belangrijk onderdeel van je werk is het ondersteunen van de jongeren bij maatschappelijke en sociale ontwikkeling. Tevens zie je toe op het naleven van de huisnormen.

Informatie over deze vacature

Wat verwachten we van je?

Jij krijgt energie van het werken met jongeren en vindt het een leuke uitdaging om vanuit ‘presentie benadering’ studenten te coachen bij het verblijf op de campus. Jij bent in staat om dikwijls onuitgesproken vraagstukken te herkennen en kan deze beantwoorden op een initiatief en coachende wijze vanuit je ervaring met jongeren in deze leeftijd. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding.
Om het team te komen versterken zijn we op zoek naar een creatief en communicatief sterke persoonlijkheid die met ons verder de verdiepingsslag wil maken.  Je werkt minimaal 16 uur per week, met name in de avonduren, volgens een wisselend 4 weken  rooster. In drukke periodes die in de schoolplanning voorkomen, kun je tot maximaal 24 uur per week ingezet worden.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

De cao mbo is van toepassing. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een markconform maandsalaris van maximaal € 3.083,- (schaal 7). Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld: schoolvakanties vrij en een royale woonwerkkostenregeling.

Werken bij het SOMA College

Werken bij het SOMA College betekent werken bij een landelijke mbo instelling met een uniek karakter, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. We zijn een vakschool en beschikken naast het gespecialiseerd ingerichte schoolgebouw over 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een eigen schoolcampus. Wij leiden jongeren op mbo niveau op tot zeer gewilde vakmensen voor de grond-, water- en wegenbouw en doen dat door het geven van uitdagend en toekomstgericht vakonderwijs. Jíj kunt daar een rol in spelen, maak daarom nu de overstap naar het onderwijs!

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met Marriëlle Ruiter, Coördinator Campus tel. 06-13605368.

Overtuigd?

Het insturen van een motivatiefilmpje en een avond meelopen op de campus zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Stuur jouw motivatie samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl. Je kunt tot 1 november 2021 reageren. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 23 november 2021 tussen 9.00 en 15.00 uur. De meeloopavond is gepland op donderdagavond 25 november 2021 van 17:00 tot 23:00 uur.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!