Zelfstandig Onderwijsplanner

0,8-1,0 fte

Als onderwijsplanner ben je voortdurend bezig met de continuïteit en kwaliteit van het planningsproces en het realiseren van een optimale performance. Je bent de schakel tussen het onderwijs en de onderwijslogistiek van onze school.

Wat ga je doen?

Je adviseert op het gebied van capaciteitsplanning, onderwijsplanning en roostering, maakt capaciteitsplanningen en roosters, analyseert data en vertaalt deze naar adviezen. In deze functie moet je met veel aspecten rekening houden.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van veel gegevens en hier moet vervolgens een werkbaar rooster uit komen.

Je stemt af, denkt vooruit, voorziet knelpunten, monitort en geeft tips ter verbetering, wel altijd in lijn met de afspraken en de afgesproken processen.

Informatie over deze vacature

Wie ben jij?

Je hebt hbo werk- en denkniveau en ervaring met roosterapplicaties en leerlingvolgsystemen (bij voorkeur Xedule en Magister). Je bent stressbestendig, communicatief vaardig, analytisch en standvastig om gezamenlijke doelen te bereiken. Daarnaast heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in het onderwijs.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Wij bieden een prettige en lerende werkomgeving waarbij je wordt ondersteund door collega’s. De cao mbo is van toepassing. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een marktconform salaris in schaal 9 (€ 2.658 – € 3.979). Onderdeel van het jaarsalaris is naast het vakantiegeld een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

.

Werken bij het SOMA College

Werken bij het SOMA College betekent werken bij een landelijke mbo instelling met een uniek karakter, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. We zijn een vakschool en beschikken naast het gespecialiseerd ingerichte schoolgebouw over 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een eigen schoolcampus. Wij leiden jongeren op mbo niveau op tot zeer gewilde vakmensen voor de grond-, water- en wegenbouw en doen dat door het geven van uitdagend en toekomstgericht vakonderwijs. Jíj kunt daar een rol in spelen!

Meer weten?

Vragen kan je stellen aan Esther ter Avest, Directeur Bedrijfsvoering 06-13235708.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl. Gesprekken vinden direct plaats

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!