0,8-1,0 fte

Werken bij het SOMA College betekent werken bij dé mbo vakinstelling in Nederland voor opleidingen in grond-, water-, en wegenbouw. In twee tot vier jaar tijd worden jonge mensen bij ons opgeleid voor een beroep in de infra branche. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter.

De functie van Adviseur Kwaliteitszorg en strategie is een interessante, veelzijdige groeifunctie. Je bent sparringpartner voor directie en leidinggevenden en hebt een hands on-mentaliteit.

Als beleidsadviseur kwaliteitszorg en strategie ben je voor het bestuur en management van het SOMA College dé sparring partner en ‘kritische vriend’ op het gebied van kwaliteit en strategie. Je vertaalt landelijke kaders, trends en ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen en signaleert knelpunten. Je stelt beleid en procedures op en bewaakt processen. Voor het bestuur, management en de raad van toezicht verzorg je rapportages. Je adviseert opleidingsmanagers en kwaliteitszorgspecialisten in de onderwijsteams over de uitvoering van kwaliteitszorg. Op verzoek adviseer je leidinggevenden bij het verbeteren van de (onderwijs)kwaliteit door te ondersteunen bij het maken van beleidsplannen en teamplannen. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van diverse onderzoeken en (interne) audits. Je coördineert de voorbereiding en uitvoering van inspectieonderzoeken. Je onderhoud externe (kwaliteits)netwerken t.b.v. kennisdeling.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding of bent in de afrondende fase van je HBO. Je hebt affiniteit met of ervaring in kwaliteitszorg binnen het onderwijs. Het opstellen van adviezen en rapportages gaat je makkelijk af en projectmatig werken past bij jou. Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede adviesvaardigheden. Je weet anderen te inspireren en te motiveren. Je bent analytisch en tegelijkertijd pragmatisch. Communicatief ben je sterk. Je vindt het leuk om te schakelen tussen werken op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

Wat bieden we je?

Dit is een interessante doorgroeifunctie voor een volgende loopbaanstap;

Een inspirerende werkomgeving;

Inschaling volgens de cao mbo schaal 10 (max. € 4.930,-)  tot schaal 11 (max € 5.573,-) afhankelijk van opleiding en ervaring;

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan; onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een eindejaarsuitkering.

Werken bij het SOMA College

Het SOMA College is een kleinschalige vakschool. Ongeveer 1000 deelnemers volgen een mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Het SOMA College is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus.

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met Karel de Leest, Directeur onderwijs, tel. 0341-499100 of via karel.deleest@soma-college.nl.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie, samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl.
Je kunt tot 22 november 2023 reageren. Gesprekken worden gepland op 24 en 28 november 2023.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!