Beleidsadviseur Kwaliteitszorg en Strategie

0,8-1,0 fte

Het SOMA College is op zoek naar een Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg en Strategie  (0,8-1,0 fte). Lees op deze pagina meer over de vacature. Wat ga je doen? Wie zoeken we en wat bieden we jou!

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur kwaliteitszorg en strategie ben je voor het bestuur en management van het SOMA College dé sparring partner en ‘kritische vriend’ op het gebied van kwaliteit en strategie. Je vertaalt landelijke kaders, trends en ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen en signaleert knelpunten. Je stelt beleid en procedures op en bewaakt processen. Voor het bestuur, management en de raad van toezicht verzorg je rapportages. Je adviseert opleidingsmanagers en kwaliteitszorgspecialisten in de onderwijsteams over de uitvoering van kwaliteitszorg. Op verzoek adviseer je leidinggevenden bij het verbeteren van de (onderwijs)kwaliteit door te ondersteunen bij het maken van beleidsplannen en teamplannen. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van diverse onderzoeken en (interne) audits. Je coördineert de voorbereiding en uitvoering van inspectieonderzoeken. Je onderhoudt externe (kwaliteits)netwerken t.b.v. kennisdeling.

Informatie over deze vacature

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met of ervaring in kwaliteitszorg binnen het onderwijs;
  • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau;
  • Het opstellen van adviezen en rapportages gaat je makkelijk af en projectmatig werken past bij jou;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede adviesvaardigheden, je weet anderen te inspireren en te motiveren, je bent analytisch en tegelijkertijd pragmatisch, je bent communicatief sterk;
  • Je vindt het leuk om te schakelen tussen werken op strategisch, tactisch èn operationeel niveau.

Wat bieden we je?

  • Het SOMA College gelooft in talentontwikkeling, er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling;
  • Een inspirerende werkomgeving voor 0,8 -1,0 fte (29,5 tot 36,86 uur);
  • Inschaling volgens de cao mbo in schaal 10 (max € 4.615,-) tot schaal 11 (max. € 5.229,-) afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij het SOMA College

Je komt te werken bij dé vakschool voor de infra, geo en betonbouw. Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus. Ons doel is het leveren van de meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs met een toekomstbestendige Bedrijfsvoering.

Meer weten?

Stel je vragen aan Annette Matthezing (HR-adviseur) bereikbaar via 06-13693131.

Overtuigd?

Stuur zo spoedig mogelijk jouw motivatie met cv aan solliciteren@soma-college.nl

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!