(aankomend) Docent Techniek

Dé vakschool voor de infra

Het SOMA College is een landelijke mbo-opleiding met een uniek karakter gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en beschikt over een schoolgebouw, 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een schoolcampus.

Ons doel is het opleiden van de meest gewilde vakmensen voor de grond-, water-, en wegenbouw door het geven van uitdagend en toekomstgericht onderwijs.

Jij kunt daar een rol in spelen!

Jij maakt nu de overstap naar het onderwijs

als aankomend docent Techniek bij SOMA College

Het SOMA College gelooft in talentontwikkeling. Heb je er wel eens aan gedacht om een overstap te maken naar het onderwijs en je kennis en vaardigheden vanuit de praktijk over te brengen aan studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om de aansluiting met de praktijk zo goed mogelijk te houden is SOMA College altijd geïnteresseerd in samenwerking met echte vakspecialisten. Gemotiveerde en bevoegde docenten met technische kennis van machines t.b.v. GWW zijn altijd van harte welkom om kennis te komen maken.

Als jij een overstap overweegt naar dé vakschool voor de Infra, dan nodigen we je van harte uit om je motivatiebrief en CV op te sturen naar het SOMA College via de onderstaande contactgegevens of telefonisch contact op te nemen via 0341 – 499 100.

Contact opnemen

HR afdeling
Mw. Annette Matthezing
HR adviseur
solliciteren@soma-college.nl

Of bel naar 0341 – 499 100 en vraag naar een opleidingsmanager.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Vind het antwoord in onze veelgestelde vragen!