Werkplekbeheerder

1,0 fte

ICT speelt in onderwijs een belangrijke rol. Het belang en gebruik van ICT zal de komende jaren verder toenemen. Het SOMA College is een vakschool met 1.300 studenten en 100 medewerkers verdeeld over 1 hoofdlocatie en een viertal sateliet locaties. Samen met de Coördinator ICT en Applicatiebeheerder vorm jij de afdeling ICT. De overige ICT diensten worden extern ingekocht, met deze ICT’ers wordt nauw samengewerkt.

Wat ga je doen?

Als werkplekbeheerder zorg je ervoor dat medewerkers en studenten steeds over optimaal werkende ICT-middelen (hardware, software en netwerk) beschikken. Dit doe je door vragen te beantwoorden en storingen te verhelpen. Als het nodig is, schakel je de tweede lijn in. Je installeert programmatuur, verzorgt tests en schrijft compacte instructies en geeft instructie. Je doet voorstellen voor de aanschaf van ICT en telefonie en verzorgt de aanschaf en uitgifte hiervan. Je wordt ingezet bij projecten en jouw bijdrage in het ICT beleid is gewenst.

Informatie over deze vacature

Wat verwachten we van je?

We zoeken een dienstverlenende ICT’er met passie voor het vak. Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus en kunt een heldere uitleg geven. Je bent flexibel, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt een opleiding op MBO-niveau en enkele jaren werkervaring.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

We bieden een prettige en lerende werkomgeving. De cao mbo is van toepassing. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een maandsalaris van maximaal € 2.729,- (schaal 5). Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij het SOMA College

Werken bij het SOMA College betekent werken bij een landelijke mbo instelling met een uniek karakter, gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. We zijn een vakschool en beschikken naast het gespecialiseerd ingerichte schoolgebouw over 13 hectare oefenterrein, onderhoudshallen en een eigen schoolcampus. Wij leiden jongeren op mbo niveau op tot zeer gewilde vakmensen voor de grond-, water- en wegenbouw en doen dat door het geven van uitdagend en toekomstgericht vakonderwijs. Jíj kunt daar een rol in spelen, maak daarom nu de overstap naar het onderwijs!

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met Frits Lammers, Coördinator ICT tel. 06-82665337.

Overtuigd?

Stuur jouw motivatie samen met je cv aan solliciteren@soma-college.nl. Je kunt tot 1 november 2021 reageren.

Welkom op het indrukwekkende oefenterrein van SOMA. Gebruik jouw muis of vinger om in 360˚ over het terrein te bewegen. Zie jij jezelf hier al staan?

360˚
view

Waarom kies jíj voor SOMA College?

Nou, hierom dus!

SOMA is dé vakschool  voor de infra

SOMA is dé vakschool voor de infra

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Handen uit de mouwen met praktijklessen

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Leren op jouw manier: BOL en BBL

Voor vakmannen èn vakvrouwen!

Voor vakmannen èn vakvrouwen!