Studentenportaal

Voor het eerst inloggen of wachtwoord vergeten?

Om in te kunnen loggen op het studentenportaal heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Je gebruikersnaam is ‘studentnummer@soma-college.nl’, dus bijvoorbeeld 123456@soma-college.nl.

Het wachtwoord kun je zelf instellen en resetten door op de link hieronder te klikken. Na het instellen van het wachtwoord kun je in Magister inloggen met enkel je studentnummer.

Je wachtwoord moet minimaal een hoofdletter, kleine letter en getal of leesteken bevatten. Daarnaast is een wachtwoord niet de gebruikersnaam, voor- of achternaam of een simpel patroon zoals 12345!

Klik hier om je wachtwoord in te stellen of resetten

Let op: Tijdens het instellen van je wachtwoord ontvang je een berichtje op het telefoonnummer dat bij het SOMA College bekend is. Als dit nummer niet klopt, dan geef je nieuwe mobiele telefoonnummer door aan de helpdesk: helpdesk@soma-college.nl.

Helpdesk ICT

Mocht je problemen hebben met inloggen of andere vragen hebben over ICT dan kun je contact opnemen via email met de helpdesk@soma-college.nl.

Anydesk Remote Support

Door op de afbeelding te klikken, download en open je de applicatie Anydesk onder telefonische begeleiding van de ICT medewerker. Middels dit programma geef je de Helpdesk van het SOMA College (tijdelijk)  toegang tot je computer en kan je de vraag of storing laten zien waarna deze kan worden behandeld.