SOMA College studentenportaal

▸ Ga naar het portaal

blokjes_donker

Voor het eerst inloggen?
Om in te kunnen loggen op het portaal heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je gebruikersnaam is ‘studentnummer@soma-college.nl’, dus bijvoorbeeld 123456@soma-college.nl.

Het wachtwoord kun je zelf instellen door op de link hieronder te klikken. Na het instellen van het wachtwoord kun je in Magister inloggen met enkel je studentnummer.

▸ Klik hier om verder te gaan

Let op: Tijdens het instellen van je wachtwoord ontvang je een berichtje op het telefoonnummer dat bij het SOMA bekend is. Is dit niet juist, geef je nieuwe mobiele telefoonnummer dan door aan de helpdesk: helpdesk@soma-college.nl.

Wachtwoord vergeten?
Om in te kunnen loggen op het studenten- of medewerkersportaal heb je een wachtwoord nodig. Als je dit wachtwoord bent vergeten, dan kun je hier zelf je wachtwoord resetten. Let op: als je hier voor de eerste keer gebruik van maakt moet je je eerst registreren.

▸ Klik hier om verder te gaan

Het wachtwoord dient minimaal een hoofdletter, kleine letter en getal of leesteken te bevatten. Daarnaast is een wachtwoord niet de gebruikersnaam, voor- of achternaam of een simpel patroon zoals 12345.

Helpdesk ICT
Mocht je problemen hebben met inloggen of andere vragen hebben over ICT dan kun je contact opnemen via email met de helpdesk@soma-college.nl.

Teamviewer
Door de medewerker van de ICT Helpdesk van het SOMA College ben je verwezen naar deze button. Door op de afbeelding te klikken installeer je Teamviewer onder telefonische begeleiding van de ICT support officer op je computer. Met dit programma geef je de Helpdesk van het SOMA College toegang tot je computer en kan je vraag of storing worden behandeld.

Maak kennis met...

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
T (0341) - 499 100
E info@soma-college.nl

soma_logo