Samenwerking
met bedrijfsleven

Ook via bedrijfsbezoeken en gastlessen

Het SOMA College is een school voor en door de bedrijfstak. Wij zoeken op zo veel mogelijk manieren de verbinding met bedrijven, zodat ons onderwijs zo goed mogelijk aansluit bij de ontwikkelingen van de bedrijfstak. Samenwerking is daarvoor van cruciaal belang.

Wij werken ten behoeve van onze opleidingen o.a. structureel samen met toonaangevende infrabedrijven en machinebouwers. Daarnaast spelen de leerbedrijven een sleutelrol binnen de opleidingen en ontwikkeling van de deelnemers. Regelmatig worden door bedrijven gastlessen en rondleidingen verzorgd.

Download onze opleidingsbrochure

Download

Gastlessen geven

Eén van de manieren om de aansluiting te maken is het organiseren van gastlessen en daarom kunt u zich ten alle tijden aanmelden voor dit soort activiteiten.

Op deze manier leert u SOMA College en de studenten nog beter kennen en kunt u laten zien op welke manier uw dienst, product, organisatie of bedrijf een rol speelt in de (toekomst van de) infra, geo of betonbouw.

Bij de BPV coördinator kunt u hierover meer informatie krijgen. U kunt ook contact opnemen met 1 van de BPV-begeleiders.

Neem contact op met SOMA College

Bedrijfsrondleidingen

Bedrijfsbezoeken, rondleidingen en projectbezoeken zijn ook een mooie manier om studenten kennis te laten maken met de branche of uw bedrijf leren kennen! Neem contact met ons op voor meer informatie via de BPV coördinator of een opleidingsmanager.

Neem contact op met SOMA College

Vind het antwoord in onze veelgestelde vragen!