Voorlichting

Welkom! Op deze pagina staan de specifieke presentaties van de verschillende opleidingen zoals we die tijdens fysieke voorlichtingsmomenten verzorgen. Met deze presentaties op film helpen we je online bij het kiezen van de juiste opleiding.

Heb je nog vragen na het zien van de opleidingspresentaties, de informatie van de decaan of over de campus? Meld je dan aan voor een online vragenmoment.

Meer weten over Machinist BOL

Bekijk de presentatie over de opleiding BOL Machinist, dan weet je meer over de opbouw en de inhoud van de opleiding. Heb je na het kijken van deze presentatie nog vragen, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over Machinist BBL

Bekijk de presentatie over de BBL opleiding Machinist. Hoe ziet de opleiding en in opbouw uit? Wanneer moet je naar school? Welke vakken krijg je? Al deze onderwerpen komen voorbij! Heb je na het zien van deze presentatie nog vragen, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over Allround Technicus Mobiele Werktuigen (niveau 3)

Bekijk de presentatie over de Allround technicus mobiele voertuigen, een BOL én BBL opleiding op niveau 3.
Hoe is de opleiding opgebouwd, welke vakken krijg je? Wat is hier het verschil tussen de BOL en BBL variant. Check de presentatie en jij weet het! Als je na het zien van de presentatie nog vragen hebt, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over Technisch specialist mobiele werktuigen (niveau 4)

Nieuw bij SOMA College! De BOL Technisch Specialist mobiele voertuigen op niveau 4. Een nieuwe opleiding waarin jij naast hydrauliek, electro en machinekennis en de ‘gewone’ vakken en via levensechte opdrachten en projecten aan de slag gaat. Een  interessante en uitdagende opleiding. Ben jij nieuwsgierig geworden, check de film! Als je na het kijken van deze presentatie nog vragen hebt, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde

Let op! Er is in de branche veel vraag naar Landmeters! Maar wat is het nou eigenlijk voor een beroep? Je werkt binnen en buiten, je krijgt een brede kennis over infra, bouw en ICT, super interessant!
Kijk de presentatie om te zien hoe de BBL niveau 4 opleiding er uitziet? Als je na het zien van de presentatie Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde nog vragen hebt, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over Allround vakman GWW met interesse tot Uitvoerder

Nieuw bij SOMA College: doorstroomtraject BBL Allround Vakman GWW met interesse tot Uitvoerder. Jij gaat direct aan de slag met de kennis die je opdoet en stroomt door naar een leidinggevende functie! Bekijk de presentatie en kom te weten hoe jij in 4 jaar 2 volwaardige mbo diploma’s haalt.  Heb je na het zien van de presentatie nog vragen, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Meer weten over (Allround) Vakman GWW, Opperman bestratingen en Straatmaker

Tijdens deze presentatie vertellen we je alles over 4 BBL-opleidingen, op niveau 2 over Vakman GWW en opperman bestratingen. En  op niveau 3 over de Allround vakman GWW en Straatmaker. Heb je na het zien van de presentatie nog vragen, meld je dan aan voor een online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Presentatie decaan: over de intake, toelating en vooropleidingseisen

Een aanrader om deze presentatie te bekijken! Onze decaan vertelt je over de toelating en het proces van aanmelden, we noemen dat intake. Ze vertelt je over de stappen die je moet doorlopen om bij SOMA College een opleiding te kunnen volgen.
Heb je nog vragen, meld je dan aan voor het online vragenmoment.

Aanmelden online vragenmoment

Presentatie over het slapen en leven op de campus

Uniek voor onze school is de campus! Als je bij het SOMA College gaat studeren kun je gebruik maken van de campus.
Bekijk de presentatie van de campusbegeleiding om meer te weten te komen over het wonen en leven op de campus.
Heb je na het kijken nog vragen, meld je dan aan voor het online vragen moment.

Aanmelden

Trouwens: op onze website staan clips van studenten die zelf vertellen hoe het is om op de campus te overnachten!